Wij bieden hulp

U bent aangehouden door de politie of u bevindt zich in voorarrest? U heeft recht op een advocaat. Het is van het grootste belang om te weten dat u te allen tijde vrij bent in uw keuze voor een advocaat, ook indien al een piketadvocaat is toegewezen. Deze advocaat moet plaats maken voor een gekozen rechtsbijstandverlener. Wij zullen desgewenst in contact treden met de piketadvocaat om de zaak over te nemen.

U heeft een dagvaarding ontvangen? Dit houdt in dat u binnenkort voor de rechter moet verschijnen. Dit kan zijn de kantonrechter, de politierechter, de meervoudige strafkamer, het Gerechtshof (hoger beroep) of de kinderrechter.

Indien het feit of de feiten waarvan u wordt verdacht bewezen worden verklaard zult u hiervoor een straf krijgen. Dit kan varieren van een geldboete tot een (on)voorwaardelijke gevangenisstraf. Het is van groot belang dat u zich goed voorbereid op de zaak. Hiervoor heeft u een gespecialiseerde strafrechtadvocaat nodig.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u door het Openbaar Ministerie wordt uitgenodigd voor een zogenaamde OM-zitting. Deze zitting is bedoeld om u een strafbeschikking voor te stellen.

Door ervaring

Onze jarenlange ervaring zetten wij optimaal voor u in. Wij behandelen alle strafzaken door heel Nederland (ook overleveringen en jeugdstrafrecht). Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Onze dienstverlening is van het allerhoogste niveau. Wij treden op in zowel betalende als door de overheid gefinancierde (toegevoegde) zaken.

Vaak kosteloos

In veel gevallen komt u in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat de overheid de rechtshulp betaalt. In ieder geval komen minderjarigen en personen die in voorlopige hechtenis zitten hiervoor in aanmerking. Wij zullen altijd vooraf duidelijk aangeven of u al dan niet hiervan gebruik kunt maken. De aanvragen zullen worden verzorgd door de strafrecht advocaat. Als u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, geven wij u duidelijk van te voren aan wat de kosten zullen zijn. Zo komt u bij ons nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Zie hier voor nadere informatie over gefinancierde rechtsbijstand.

Wij bellen u terug

belmij

Vul hier uw naam, telefoonnummer
en/of E-mailadres in. Wij zullen z.s.m contact met u opnemen.

 

 

de vilder advocaten nsva